måndag 30 augusti 2010

Kolla, kolla!


Jag har förstås vetat det rätt länge (det där är nämligen nåt man får betalt för, åtminstone en slant), men nu har
Allt som återstår kommit i storstil!
En stor, lite blank bok med helt annat utseende än originalutgåvan. Det blir nog bra, tror jag. Både om man tänker målgrupp och vad gäller utseendet (som författaren alltså inte blir inblandad i).

Stora bokstäver. Författarens ben i nederkant. Konstigt skärpedjup...

Konstigt att det är jag som skrivit de där orden. Det är något som jag undrar om det nånsin kommer att normaliseras. Jag minns ju att jag skrivit det, jag vet det. Ändå minns jag det ju inte exakt, inte precis, inte ögonblicket då det skedde, eller ögonblicken – eftersom jag mycket sällan gränsande till aldrig skriver en scen så att säga i en sittning, eller tagning.

4 kommentarer:

 1. Får författaren lika många friex av storstilsupplagan som h*n kan ge till närsynta bekanta?
  Troligen inte med tanke på biblioteksmärket på fotot.

  U.J.

  SvaraRadera
 2. Heh, näe, här har faktiskt inte setts till ett enda friex. Närsynta bekanta får helt enkelt uppdatera sina brillor... Eller bege sig till bibblan. :-)

  SvaraRadera
 3. Wow! De här storstilarna har ju allltid lite märkliga framsidor... Mycket blommor och bleka färger, vagt romantiska oavsett innhehåll. Men jättebra att fler kan läsa din bok ju!!

  SvaraRadera
 4. Moa: ja, framsidorna signalerar verkligen en tydlig målgrupp, fast egentligen är det väl alla möjliga människor som kan behöva större text... Mysko. Undrar hur processen ser ut!
  Men ja, bra att det finns!

  SvaraRadera