tisdag 12 juli 2011

Sommarstängt

Det är sommar och nån sorts ledighet som känns som sommarlov men som för min del kommer att vara ända till siste februari. Så långt och ändå så nära.
Ledighet, förresten: en tillvaro som är till bristningsgränsen fylld av göranden och tankar på en enda sak, en enda människa och dennes behov. Ledighet?
Huvudet tomt på kreativitet, bara enstaka singlande löv med bilder/formuleringar/något som skulle kunna liknas vid idéer.

I övrigt detta:


Kan inte lova att jag kommer att skriva särskilt frekvent här framöver. Löften är luriga och svåra att hålla och snärjer sig kring benen som nässlor. Men om jag läser nåt, tänker nåt, ser nåt och känner för att skriva, så kan det ju hända att jag dyker upp igen. Ge inte upp, bitte, jag hoppas att ni (till skillnad från mig) använder rss, så ser ni ju när jag är tillbaka.

Tschüß!

3 kommentarer:

  1. rss har jag aldrig fattat hur det funkar. Du kan väl skriva nåt lite då och då, det behöver inte vara några längre rapporter (jag minns hur det var, dock, men också just därför: man behöver skriva, och då kan man skriva - kortkort).

    SvaraRadera
  2. Men... oj. Grattis! Det stort sker, sker tyst, tydligen. Vilken underbar bild!

    SvaraRadera
  3. Åh! Redan stadig i nacken ser det ut som. Så fina ni är, båda två! Stort grattis!

    SvaraRadera