onsdag 28 augusti 2013

Har jag slutat blogga?

Inte vet jag. Här sitter jag i soffan idag, hur som helst, och det är min sista dag som enbarnsmamma. Imorgon klockan åtta är jag inbokad på Östra Sjukhuset för igångsättning av den här andra förlossningen. Inte en dag för tidigt. Nu är jag skapligt trött på att vara tjock och trött och orörlig och inte kunna andas ordentligt eller sova ... ja ja, bla bla. Ni vet. Gravidkrämpor är väl sådär intressanta, inte riktigt heller vad den här bloggen utger sig för att handla om. Men just nu, så.

In other news: Det finns ett omslag till boken, kommer i en vårbokskatalog nära dig. Det finns författarporträtt, som blev väldigt fina och ingen tjock mage syns, förstås. Det finns en titel på boken, som låter så här:

Mary Jones historia. 
Nedtecknad av mej själv och alldeles uppriktig. 
Om mitt liv samt om Dolores & John Silver, 
så som jag fått det berättat för mej av dom själva.

Den undertiteln kan man ju tugga på en stund. Jag tänker att det ska bli den nya "du är som rötterna som sover ... nej! jorden som ligger vid mina fötter, nej jorden som håller rötterna på plats? Hur var det nu?" Kanske?

I April kommer boken.

Nu ska ajg gå in i bäbisbubbla nummer två ett tag, jag kanske tittar förbi här och säger hej, så glöm mig inte! Ha det fint!

3 kommentarer:

 1. Oj! Spännande med både nya boken och nya bebben! Hoppas allt går bra.

  SvaraRadera
 2. Du menar den nya "Hundraåringen"?
  Tvärtom vad förlagen tror verkar det ibland finnas ett samband mellan populära titlar och omöjligheten att lära sig dessas namn.
  Jag och min fru (som också är bibliotekarie) har hört rätt hiskeliga förslag när folk kommit och frågat. Har man tur får man ett av de bättre förstsa gången.
  När vi satt på restaurant, den sommaren boken var som störst, hörde vi sällskapet bredvid säga:
  - Har ni läst den där "nittiåringen som klev runt i rabatten"? Jättebra bok.
  Lite svårt att hålla sig för skratt var det.

  U.J.

  SvaraRadera
 3. Urban: haha! Jag tycker nog oftast att Hundraåringen går att ta, när nån frågar. En bibblo-favorit är ju annars Alakoski, där det räcker att minnas "håpas" för att få träff...

  SvaraRadera